Succesvolle bijeenkomst Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden

30-10-2013 | 00:00

Op dinsdag 29 oktober jl. vond in het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (azM) een netwerkbijeenkomst van het Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden plaats.

Na het welkomstwoord van voorzitter Frans Dullens van de Business Vrienden, begon de avond met een presentatie van dr. Marjolein Smidt en dr. Robert-Jan Schipper, over de mri scan bij borstkanker om uitzaaiingen op te sporen.

Na deze presentatie werden de aanwezigen in twee groepen verdeeld voor de rondleiding. Deze werden verzorgd door dr. Marc Lobbes en dr. Robert-Jan Schipper.
 De aanwezigen kregen uitleg over de volgende zaken:
- Hoe werkt een MRI scan
- Hoe ziet een MRI scan eruit
- Hoe kun je uitzaaiingen op sporen
- Wat zie je op een MRI scanDe avond werd afgesloten met een heerlijk buffet verzorgd door de Facilitaire Dienst van het Maastricht UMC+. Tijdens het diner heette de voorzitter van het Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden, de heer Frans Dullens, enkele nieuwe vrienden welkom. De nieuwe vreinden ontvingen een beeldjes uit als blijk van waardering. Hij riep ook de aanwezige "niet vrienden" op om met hun bedrijf Business Vriend te worden.

Wij danken alle gasten voor hun komst en wij zien hen en alle nieuwe vrienden graag weer op 8 april a.s. tijdens de volgende netwerkbijeenkomst van het Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden.

Voor meer informatie over de vrienden of 8 april a.s. email naar info@vriendenkl.nl.