International Golf Maastricht-Lanaken doneert 20.000 euro aan Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden

29-03-2014 | 00:00

Afgelopen zaterdag 29 maart vond de officiële opening plaats van het prachtig nieuwe clubhuis van International Golf Maastricht-Lanaken. Naast een rondleiding was er voldoende amusement voor de ruim 400 gasten. Op het zonovergoten terras met magnifiek uitzicht over de baan en België genoot eenieder van een hapje en een drankje. De opbrengst van de hapjes en drankjes kwam volledig ten goede aan het Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden.  

Ook werden diverse items geveild, die belangeloos aangeboden waren door Limburgse ondernemers en kunstenaars. Onder leiding van veilingmeester Jeroen Smits o.a. bekend van het programma Alles over Wonen (SBS6), werd een spannende en succesvolle veiling geleid waarbij, mede dankzij de assistentie van Erik Meijer en John Woof, de humor zeker niet ontbrak.

Aan het einde van de middag kon André Klok, directeur van International Golf Maastricht-Lanaken, een prachtige cheque overhandigen aan het Kankeronderzoekfonds Limburg met het mooie resultaat van 20.000 euro.

Voor meer informatie:
André Klok: 043-3281740, andre@internationalgolfmaastricht.com