Terugblik Netwerkbijeenkomst 8 april 2014

10-04-2014 | 00:00

Dinsdag 8 april jl. vond in het Maastricht UMC+ een netwerkbijeenkomst plaats van de Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden. De opkomst was groot, maar liefst 90 Vrienden én potentiële Vrienden waren aanwezig. De avond begon met een welkomstdrankje en welkomstwoord van voorzitter van de Business Vrienden Frans Dullens. Hij gaf een ook een uitleg over het ontstaan en de filosofie van de Business Vrienden.

Dr. Joep van Roermund, uroloog, informeerde de Business Vrienden over prostaatkankeronderzoek. Na deze presentaties kregen aanwezigen een rondleiding door de operatie kamer. Tijdens de rondleiding werd de da Vinci robot getoond. De aanwezige konden ook voelen hoe het is om te opereren. Ook liet Dr. Joep van Roermund zien hoe een echo van de prostaat wordt gemaakt.

De avond werd afgerond met een heerlijk diner in het Maastricht UMC+. Tijdens dit diner reikte Frans Dullens beeldjes uit aan de nieuwe Business Vrienden Spee advocaten, Traversa, Carrera C, J&B Incentives, Vetranet en Exaedes Bouwrealisten. De aanwezige ’nog-niet vrienden’ werden gevraagd om ook Business Vriend te worden.

De volgende netwerkbijeenkomst van Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden zal plaatsvinden in het najaar. Wilt u meer informatie over de Business Vrienden of de volgende bijeenkomst? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar info@vriendenkl.nl. Voor meer foto’s kijk op: https://www.facebook.com/KankeronderzoekfondsLimburg