Terugblik Netwerkbijeenkomst 12 april 2016

13-04-2016 | 00:00

Op dinsdag 12 april jl. vond een netwerkbijeenkomst plaats van de Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden. Maar liefst 90 Business Vrienden én potentiële vrienden werden door de voorzitter Frans Dullens en de voorzitter van de Health Foundation Limburg Guy Peeters welkom geheten in het Maastricht UMC+. Daarna kregen alle gasten een presentatie over killercellen tegen kanker door dr. Lotte Wieten en prof.dr. Gerard Bos en een rondleiding in het laboratorium. Ze leerde meer over het kweken van killercellen tegen kanker en hoe deze vorm van immunotherapie in de toekomst ingezet kan worden in de strijd tegen kanker.  
 
Tijdens het diner reikte Frans Dullens en Hans Bours beeldjes uit aan de nieuwe Business Vrienden Dalauro, MediReva, Kreuze Telecom, Hotel Vue, Fysiohof, Ivengi, Eco Verde en Daelmans Vastgoed. Uiteraard werden de aanwezige ’nog-niet vrienden’ gevraagd om ook Business Vriend te worden! Pascal van der Heijde (penningmeester) overhandigde een cheque van € 117.498,-, de opbrengst van Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden 2015, aan prof. dr. Gerard Bos en Ellen van de Ven (Kankeronderzoekfonds Limburg).

De datum van de najaarsbijeenkomst wordt voor de zomer bekend gemaakt. Wilt u deze bijeenkomsten ook bijwonen? Stuur een email naar info@vriendenkl.nl.