“Maak kennis met” Business vriend Chantal Hees

 

Hoi, ik ben Chantal Hees, aangenaam! 41 jaar op de teller, moeder van een dochter van 8 en een zoon van 6. Sinds 2003 werk ik in ons familiebedrijf Hees Lights & Living uit Echt, waar ik in 2011 (als 4e generatie) het stokje overnam van mijn moeder en vader.

De vrouw waar ik hierboven dat stokje van overnam is er niet meer. Niet zomaar een vrouw, mijn moeder. Daar heb je er maar één van, daar ben je zuinig op. En dat was ik. Mijn moeder was mijn voorbeeld, mijn steun en toeverlaat, met altijd een luisterend oor. Zij was een dapper, strijdlustig mens dat alles aankon, zelfs kanker. Toen ze de diagnose kreeg, ging zij de strijd aan, maar deze mocht slechts 3 maanden duren. En toen kwam die leegte. Niet alleen bij mij, maar bij iedereen die haar lief heeft.

Nu ben ik nog steeds zuinig op haar. Op de vele, mooie herinneringen die ze achter heeft gelaten in mijn hart. Maar dat ze haar kleinkinderen niet ziet opgroeien, dat ze niet meer van kleine mooie geluksmomenten kan genieten… Dat doet pijn. En die pijn gun ik niemand. Daarom is onderzoek zo hard nodig.

Na een tijdje pak je de draad weer op en zet ik met Hees Lights & Living de nalatenschap van mijn moeder voort. Inmiddels hebben we maar liefst 1.500 m2 wooninspiratie in onze winkel in en zijn we 24/7 online geopend. Samen met mijn team zorgen we voor de juiste sfeer qua verlichting & interieur bij onze klanten. Wij zorgen voor dat warme gevoel in een ruimte, brengen comfort of juist een moderne uitstraling. De ideeën van onze klanten smelten we samen met onze jarenlange ervaring tot een lichtplan. Dat plan vormt de basis voor een nieuwbouw of verbouwing. Of het nu gaat om een woonkamer, winkel, instelling of een grote fabriekshal.

In de 110 jaar dat we bestaan hebben we al vele particulieren en zakelijke klanten mogen ondersteunen en dat blijven we doen in de toekomst. En dat weet ik dat er ‘van boven’ iemand stilletjes over mijn schouder meekijkt.

Als je ziet hoe mijn moeder en ons gezin zijn begeleid door ons zorgsysteem, zowel tijdens als na de ziekte, dat is hartverwarmend. Ook was ik meer dan eens positief verbaasd over hoeveel specifieke details ze kunnen uitzoeken, opsporen en waar nodig uitsluiten. Je ziet dat hier veel tijd en energie in is gestoken, maar ook dat er nog veel geld nodig is om deze ziekte het hoofd te bieden.

Ik ben er dan ook trots op dat ik als mens én met Hees Lights & Living mag bijdragen aan het Kankeronderzoekfonds Limburg.

Chantal Hees