“Maak kennis met” Business vriend Jean Prick

Ik ben Jean Prick (61 jaar). Al 35 jaar ben ik gelukkig getrouwd met Ineke en samen hebben we 2 zonen, Jasja en Noah. Beide kinderen zijn inmiddels uit huis en wonen samen met hun vriendinnen. Sinds 2012 ben ik gestart met mijn eigen onderneming, Privaet Financieel Maatwerk.

Privaet Financieel Maatwerk

Na jarenlang bij verschillende financiële instellingen gewerkt te hebben (vooral gericht op de medische sector), ben ik in 2012 mijn eigen onderneming begonnen. Met Privaet Financieel Maatwerk voorzien we ondernemers van financieel-, plannings- en belastingadvies en regelen we alle administratieve werkzaamheden. Daarnaast sluiten we voor zowel ondernemers als particulieren hypotheken af.

Waar ik in het begin vooral met klanten uit de medische sector werkte, is dit de laatste jaren heel divers geworden. Zo hebben we naast fysiotherapeuten, huisartsen en chirurgen ook klanten in uiteenlopende sectoren. Maar steeds met meer uitdaging en veel persoonlijke aandacht voor de ondernemers. De diversiteit maakt het werk extra leuk om de ondernemer te helpen in het bereiken van zijn doelen. Het bedrijf is de laatste jaren ontzettend gegroeid en daar ben ik dan ook enorm trots op. Sinds 2020 is mijn jongste zoon Noah ook werkzaam voor Privaet Financieel Maatwerk. Samen met Noah gaan we de onderneming de komende jaren nog verder uitbouwen.

 Kankeronderzoekfonds Limburg

Als ondernemer draag ik graag mijn steentje bij aan verschillende goede doelen. Het Kankeronderzoekfonds Limburg trekt mij extra aan, omdat ik ook in mijn omgeving geconfronteerd ben met kanker. Ik heb meerdere vrienden die zijn overleden aan de gevolgen van deze ziekte. Het verschrikkelijke is dat je hier niks concreets tegen kunt doen, je voelt pure onmacht op dat moment.

Door een steentje bij te dragen aan het Kankeronderzoekfonds Limburg kan, onder het motto van ‘vele kleintjes maken een grote’, kanker steeds beter behandeld worden en wordt de overlevingskans voor degenen die hierdoor getroffen worden steeds groter.

 Betrokkenheid

Wat ik ontzettend positief vind aan het Kankeronderzoekfonds Limburg is de manier waarop ze donateurs betrekken bij de projecten die worden uitgevoerd. Met veel interesse lees ik dan ook altijd de nieuwsbrieven betreffende de lopende onderzoeken in het Maastricht UMC+ en volg ik de verhelderende en bevlogen presentaties die worden gegeven.

 Ik ben dankbaar dat ik persoonlijk en middels mijn onderneming iets kan bijdragen aan het Kankeronderzoekfonds Limburg. Ik hoop dat steeds meer mensen willen bijdragen aan dit goede doel.

 Groet, Jean Prick