“Maak kennis met” Business vriend Marjon Habets


Sinds 1997 heb ik in Breda mijn zelfstandige familierechtpraktijk met de focus op complexe echtscheidingen. Als echtscheidingsadvocaat en strategisch coach is het mijn ambitie om altijd heel dicht bij de cliënt en zijn (werk)omgeving te staan. Het werk dat ik doe is volledig verweven met wie ik ben en waarin ik geloof. Samen overleggen, op het juiste moment doorpakken en maximaal resultaat voor de cliënt behalen, zonder de ander te schaden. Dit komt samen in een overlegscheiding en dat is vorm van scheiden waar ik mij graag sterk voor maak.

Zowel zakelijke als privé zie ik de ingrijpende gevolgen van de welvaartsziekte kanker. Het vraagt van mensen veerkracht en doorzettingsvermogen om deze tegenslag te overwinnen. Mensen gaan door een diep dal en hebben de allerbeste dokters nodig om hun leven te redden. Toen mij de gelegenheid werd geboden lid te worden van Business Vrienden van Kankeronderzoekfonds Limburg, heb ik niet geaarzeld mij hierbij aan te sturen. Mijn roots liggen in Limburg, in Eijsden om precies te zijn. De businessclub geeft mij een basis om connectie te houden met het gebied waar ik ben opgegroeid en sinds enige jaren ook zakelijk actief ben.

Als we nog geen kennis hebben gemaakt, spreek mij dan gerust aan, ik kom graag in contact met de andere vrienden. Mijn kantoor is gevestigd in het pand van de 3Hoefijzers in Breda en ik heb een flexibele kantoor in Maastricht. Ik nodig je uit een afspraak te maken met mijn PA, Karen Goes (085 2030050), voor een kop koffie in Maastricht of Breda.