"Maak kennis met" onze nieuwe voorzitter en penningmeester

 

Anita Janssen: “Ik ben er heel trots op dat ik jullie kan melden dat ik onlangs Pascal van der Heijde mocht opvolgen als voorzitter van de Business Vrienden, een mooie club van Limburgse ondernemers die het Kankeronderzoek in onze provincie een warm hart toedragen. Helaas was het niet mogelijk om de bestuurswisselingen tijdens een fysieke bijeenkomst te presenteren, maar in het nieuwe jaar zullen we elkaar zeker weer kunnen ontmoeten.

In het dagelijkse leven ben ik als accountant werkzaam bij BPV accountants, alwaar ik met veel passie en plezier ondernemers in het MKB begeleid en ontzorg. Samen met mijn 4 kantoorgenoten en een 35-tal medewerkers vinden we het belangrijk om ons, naast ons werk, in te zetten voor goede doelen. Het Kankeronderzoekfonds Limburg is daar een voorbeeld van. Hoe belangrijk dat onderzoek en het werven van gelden daarvoor is, mochten wij afgelopen jaar van dichtbij meemaken toen een jonge collega de diagnose kanker kreeg. Door een snelle en adequate behandeling in het MUMC+ en zijn eigen vechtlust heeft hij de strijd gelukkig kunnen winnen!

Samen met mijn partner Ger woon ik in Dilsen-Stokkem, onze kinderen (samen hebben we er 4) hebben al geruime tijd hun eigen nestje. In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van de natuur en geeft tuinieren mij de nodige rust. Daarnaast fietsen we graag door het Limburgse land en vertoeven we regelmatig op een gezellig terrasje.

Langs deze weg wil ik jullie tot slot een heel goed 2022 toewensen met veel mooie momenten, maar bovenal wens ik jullie een goede gezondheid toe!”

 

Sandra Meijer: “Recent heb ik Anita Janssen opgevolgd als penningmeester. Voor sommigen ben ik geen onbekende daar ik sinds 2019 als commissielid betrokken ben bij de Business Vrienden.

Ik vind het fijn om op deze manier een steentje bij te dragen aan het werven van gelden om meer Kankeronderzoek in Limburg mogelijk te maken.

Zelf ben ik 6 jaar geleden heel goed geholpen in het Maastricht UMC+. Dus het belang van baanbrekend onderzoek en behandelmogelijkheden in Limburg heb ik persoonlijk ervaren.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en werk als adviseur vitaliteit bij ODS Vitaal, ben getrouwd met Erik (zijn bedrijf is ook aangesloten bij de Business Vrienden) en woon in Lanaken. Werken aan mijn eigen vitaliteit vind ik zeer belangrijk. Een paar keer per week trek ik mijn hardloopschoenen aan voor een mooie tocht door de omgeving en zit ik regelmatig in een ijsbad.”